Bedrijfspresentatie Christeyns


Christeyns heeft ons benaderd omdat zij een partner zochten die hun huidige bedrijfspresentatie kan professionaliseren, dynamischer en moduleerbaar kan maken.

Het resultaat

In de video wordt je meegenomen met het uiteindelijke resultaat. Je krijgt de presentatie te zien alsof jij de gene bent die hem gebruikt. Het ging bij dit project om een bedrijfspresentatie die professioneel, dynamisch en moduleerbaar is. Het project voor Christeyns is één van de voorbeelden waarbij een interactieve presentatie is gemaakt. Alles is voor 100% in PowerPoint gemaakt!

Ik wil ook zo'n presentatie

De uitdaging

Er bleken veel verschillende presentaties te zwerven binnen het bedrijf. Er is een algemene presentatie, maar er zijn ook diverse presentaties voor de verschillende business units. Bij voorkeur moest er één algemene presentatie komen, met mogelijkheid door te gaan naar presentaties van onderliggende business units. Bedoeling is ook, dat de presentaties vlot door medewerkers moeten kunnen worden aangepast.

Ik wil ook zo'n presentatie

Hoe hebben we het aangepakt?

Aangezien we erachter kwamen dat de bestaande PowerPoint templates niet correct waren opgebouwd, zijn we hiermee begonnen. Hiermee leggen we namelijk een belangrijke basis voor de uiteindelijke presentaties. De huisstijl van Christeyns hebben we vertaald naar PowerPoint slides. Toen dit onderdeel akkoord werd bevonden door de klant, zijn we gestart met het omzetten van de slides.

Ik wil ook zo'n presentatie

De communicatie met PPT Solutions verliep heel vlot. Bij het kennismakingsgesprek had ik onmiddellijk het gevoel dat Ferry echt luisterde naar mijn wensen. Hij liet ook een heleboel voorbeelden zien die voor ons in de juiste richting zaten. En ook tijdens de uitwerking van het project toetste men heel regelmatig af of ze goed bezig waren. Dat is voor een klant een heel geruststellend gevoel.

Lieve Keppens, Marketing manager, Christeyns

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

[gravityforms id="1" title="false"]

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41