Bedrijfspresentatie Yes Telecom

Strak en binnen de huisstijl

Het resultaat

Vanuit Yes Telecom kwam de vraag, of we konden helpen bij het ontwikkelen van een indrukwekkende bedrijfspresentatie in PowerPoint, die gebruikt kan worden voor het presenteren aan klanten en zakelijke partners.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Van saai naar interactief...

De uitdaging

Vanuit Yes Telecom kwam de vraag of wij een strakke bedrijfspresentatie wilde ontwikkelen, die binnen de huisstijl valt. Een presentatie waarmee tijdens een gesprek direct ingespeeld kan worden op de behoefte van de doelgroep. Aan ons de uitdaging om deze presentatie te ontwikkelen.

De aanpak

We zijn allereerst een ontwerpvoorstel gaan maken. Toen de klant hiermee akkoord ging, zijn we verder gegaan met het bouwen van de slides. Daarbij hebben we een interactief menu ontwikkeld. Deze bedrijfspresentatie betrof circa 60 slides. Na oplevering hebben we aan de opdrachtgever een training gegeven.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

[gravityforms id="1" title="false"]

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41